Divendres, 3 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Cesk Freixas prepara ja el seu tercer disc, i considera que podrà actuar sense problemes al festival "Acústica" de Figueres

El cantautor de Sant Pere de Riudebitlels està acabant l’estiu amb força feina, ja que a banda de nombrosos concerts, estan ultimant els detalls del que serà el tercer disc, que tenen previst que surti al mercat de cara al desembre.

Freixas ha comentat a Ràdio Vilafranca que aquest estiu ha tingut molts concerts, destacant els quatre que han ofert en terres de Palestina per presentar en gira "El camí cap a nosaltres".<br />El nou disc, que en aquests moments s’està gravant, veurà la llum de cara al desembre, amb la discogràfica RGB Suport. Freixas comentava que vol ser un disc més introspectiu en alguns conceptes, però mantenint al mateix temps l’esperit reivindicatiu dels treballs anteriors.
Precisament aquesta voluntat reivindicativa de les seves lletres és el que ha portat a que la formació política Ciutadans demanés a l’Ajuntament de Figueres que prohibeixi el concert de Freixas en el Festival Acústic que a finals d’aquest mes s’ha de fer en aquesta població. Per Freixas aquesta qüestió queda en pura anècdota, tenint en compte que la demanda de Ciutadans es basa en considerar que les seves lletres inciten a la violència i que està connectat amb el terrorisme.

El concert es farà igualment, segons ha afirmat Freixas, ja que des de l’organització així l’hi han confirmat. L’actuació està prevista per el 29 d’agost, dissabte, a la plaça de l’Ajuntament, on presentarà les peces de "El camí cap a nosaltres".

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: