Dijous, 18 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Bombers del parc de Vilafranca van ser en l’incendi dels Ports, treballant molt aprop de la zona en que va haver-hi cinc morts

Segons una informació que publica el diari el Punt, una vintena de bombers que treballaven a tocar dels que van perdre la vida en l’incendi dels Ports del passat 20 de juliol es van salvar gràcies al vent i l’orografia del terreny.

Entre aquest bombers segons ha pogut confirmar Ràdio Vilafranca, n’hi havia quatre del Parc de Bombers de Vilafranca, que també van viure aquesta tensa situació.<br />Segons informa el Punt, els mateix vent que va resultar fatal en revifar les flames, va facilitar amb les seves turbulències i la paret de la muntanya que va desviar les flames cap a la part alta dels arbres que el foc passés per sobre d’aquesta vintena de bombers que pràcticament estaven treballant a pocs metres dels que van morir, i entre els quals com dèiem hi havia membres del parc de Bombers de la vila.<br />En aquests moments encara hi ha oberta una investigació per esbrinar que va succeir i saber com un grup de bombers experts en extinció d’incendis forestals va quedar atrapat entre un cingle i un barranc, amb les conseqüències fatídiques que tothom coneix. La investigació es troba sota secret de sumari.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: