Dilluns, 25 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Una parella d’avis a Sant Pere, evacuats de casa per un incendi provocat per un llamp

Un llamp ha originat un incendi a un immoble a Sant Pere de Riudebitlles aquesta matinada i ha obligat a evacuar la parella d’avis que hi viu.

Les inclemències meteorològiques d’aquesta matinada, en forma de fortes tempestes a la comarca amb descàrregues de llamps incloses, s’han fet notar amb força a Sant Pere de Riudebitlles. Als volts de les sis de la matinada un llamp ha entrat per l’antena de televisió d’un dels primers edificis del carrer Altet de Sant Pere. <br />L’impacte del llamp ha causat un incendi a l’edifici, cosa que ha obligat a desallotjar ràpidament la parella d’ancians que hi viu. Els Bombers de la Generalitat els han hagut d’evacuar, però, a través d’una cistella. De seguida, han estat traslladats a l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès, on es recuperen a hores d’ara del fort ensurt que han patit, i segons hem pogut saber es troben sortosament il·lesos. <br />Ara caldrà avaluar els danys que el llamp ha sofert a l’habitatge que ha quedat força malmès, cosa que obligarà a rehabilitar-lo en bona part. <br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: