Dijous, 5 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Mas escenifica el suport a la Vegueria

El secretari general de Convergència Democràtica, Artur Mas, ha escenificat el suport a la Vegueria amb una reunió al Parlament.

Mas, acompanyat del secretari de política municipal de CDC, Lluís Coromines i del diputat penedesenc Joan Raventós, s’ha reunit recentment amb el president de la Plataforma per la Vegueria del Penedès. Antoni Castells li ha traslladat la inquietud per les dificultats en com avança el procés de les vegueries i concretament amb la definició política cap a la creació de la Vegueria del Penedès.

Artur Mas ha fet un repàs d’allò que fins ara ha fet CiU al Parlament respecte al tema. L’última actuació ha estat la proposta defensada per Raventós perquè el govern català concreti un calendari i uns terminis per assolir l’Àmbit funcional de planificació territorial pel Penedès, que ha de ser el pas previ per la creació de la Vegueria.

Mas valora positivament l’esforç que està fent la Plataforma per l’assoliment d’aquesta vegueria i assumeix el compromís de debatre en els òrgans de direcció de CDC el cas particular de la Vegueria del Penedès d’acord amb el programa aprovat per la formació en l’últim congrés.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: