Dimarts, 3 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’estrena de la sisena pel·lícula de Harry Potter omple el saló del Casal de Vilafranca

Ahir s’estrenava a mig món Harry Potter y el misterio del príncipe, la sisena pel·lícula que recull les aventures del mag creat per J.K Rowling.

L’estrena arribava també a la pantalla del saló del Casal i, a la primera sessió, a les sis de la tarda, hi havia molta expectació i llargues cues per poder veure el film.<br /><br />A la sisena pel·lícula, les aventures de Harry Potter són més fosques i cruels. Voldemort ha reforçat la seva presència tant en el món muggle com en el màgic i Hogwarts ja no és el refugi segur que algun cop va ser. En Harry sospita que els perills podrien estar fins i tot dins del castell, però en Dumbledore està més preocupat en preparar-lo per a la batalla final que sap està prop. Junts treballen per a trobar la forma de derrotar les defenses de Voldemort.<br /><br /><br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: