Diumenge, 24 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’alcalde Pere Regull i el regidor de la Gent Gran, Fernando García feliciten a una àvia centenària a la residència Mare Ràfols

Les autoritats vilafranquines s’han acostat fins a la residència Mare Ràfols per felicitar Maria Ventura Franquet, una àvia que justament avui ha fet 100 anys.

Maria Ventura viu a la residència Mare Ràfols des de l’any 2002, tot i que ella és de Barcelona.  A la celebració també l’han acompanyat alguns amics i representants de la família com la seva neboda, la M. Carmen Pomar que definia la seva tieta com una persona molt dinàmica i amb un munt d’anècdotes per recordar.

Durant l’acte se li ha fet lliurament de diversos rams de flors i d’una caixa de bombons. A més a més, director de la coral 3a Primavera del Casal de la Gent Gran, Josep Badell, li ha cantat un parell de cançons de la seva època. <br />Val a dir, que cada vegada són més les persones, sobretot dones, que superen els 90 anys amb bon estat de salut. En aquest cas però cal lamentar que la Maria, tot i que es troba perfectament, pateix Alzheimer des de fa uns anys.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: