Dijous, 9 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La plataforma "Fem pinya" es constitueix per impulsar la residència a l’antic INCAVI

Es constitueix la plataforma “Fem pinya” per reactivar el projecte de la residència municipal per la gent gran a l’antic INCAVI.

<br />Un grup d’unes vint-i-cinc persones ha constituït recentment la plataforma “Fem pinya” oberta a tota la ciutadania en general. Aquesta plataforma té l’objectiu de reprendre el projecte de fer servir les antigues instal·lacions de l’Institut Català de la Vinya i del Vi al carrer Amàlia Soler per a adequar-les com a residència per a la gent gran. Recordem que la setmana passada, el grup municipal d’ICV va afirmar que el projecte estava en una fase avançada però que havia quedat aturat i va reclamar la seva reactivació a l’equip de govern. Això és el que demanen també des de la plataforma, encapçalada per una comissió que formen Manel Medialdea, Elisabeth Olmos, Mariana Pérez, Antoni Alsina i Josep Sala. Manel Medialdea apuntava l’objectiu de la plataforma i destacava especialment la manca de places de residència o de pisos tutelats per a la gent gran.<br /><br />Per la seva part, Elisabeth Olmos i Mariana Pérez destacaven que l’espai està molt a prop del centre i que l’antic INCAVI és un lloc ideal per a fer-hi la residència.<br /><br />La comissió, en nom de la plataforma, està concertant entrevistes amb tots els grups municipals i amb l’alcalde per fer-los arribar la seva opinió al respecte de la residència. També recorden que la plataforma és oberta a tothom.

<br />Com apuntava Josep Sala està prevista la presència de representants de la plataforma al ple d’avui i als propers que se celebrin per anar seguint el tema. Portaran com a element identificatiu un mocador casteller.<br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: