Dilluns, 25 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

IES a Sant Martí Sarroca

La Generalitat destinarà més de cinc milions d’euros a la construcció de l’Institut de Sant Martí Sarroca.<br />

Després de molts anys de negociacions entre l’Equip de Govern de Sant Martí Sarroca i la Generalitat de Catalunya, ahir es va fer realitat un dels desigs més perseguits pels martinencs: l’adjudicació de l’edifici de l’Institut a Sant Martí Sarroca, segons una nota de premsa del departament de comunicació d’aquest ajuntament.<br />El Consell Executiu de la Generalitat ha aprovat destinar més de cinc milions d’euros a la construcció d’aquest edifici, per impartir classes d’ESO.<br />Tant l’Alcalde del municipi, Ramon Carbó, com el Regidor d’Ensenyament, Francesc Puche, que han presidit aquestes negociacions, es mostren molt satisfets i volen agrair als responsables del Departament d’Educació la relació que hi ha hagut en tot moment i al poble martinenc la paciència que ha demostrat i el suport que ha donat a l’Ajuntament.<br /> Sant Martí Sarroca porta preparant-se durant anys per a aquest moment. L’Ajuntament va arribar a urbanitzar un sector sencer, anomenat UD-1, però conegut popularment com el de l’Institut, precisament per poder-hi ubicar l’edifici escolar que, a més de donar servei als alumnes de Sant Martí, també acollirà els de Torrelles de Foix, Font-rubí i Pontons.<br /><br /><br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: