Dijous, 28 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Èxit de la programació de l’Estiu de l’Índex

Es completa amb èxit la programació d’enguany de l’Estiu de l’Índex a Sant Sadurní.<br />

<br />El grup d’Anna Roig i Always Drinking Marching Band van ser les actuacions estelars. El dijous passat va finalitzar amb bones vibracions musicals l’edició d’enguany de la programació de l’Estiu de l’Índex que organitza des de fa 21 anys la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Sant Sadurní. Durant els quatre dies de programació s’ha registrat una afluència de 900 espectadors al Pati de l’Índex, amb el concert del grup Anna Roig i L’ombre de ton chien com actuació més concorreguda. També va tenir molt bona acollida i va esdevenir la sorpresa de la programació, l’actuació del grup Always Drinking Marching Band, que van captivar amb la seva energia i qualitat musical. Aquesta formació tornarà a Sant Sadurní dins el programa de Fires i Festes, concretament, a les Matinades del dimarts 8 de setembre.<br />La Regidoria de Joventut vol agrair el suport de les entitats col·laboradores i la nombrosa assistència de públic a l’edició d’enguany.<br /><br /><br /><br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: