Dilluns, 25 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Es presenta a Les Cabanyes un CD de músiques dels balls tradicionals

L’Ajuntament de Les Cabanyes i el cantautor Paton Soler han presentat un disc de musica tradicional coincidint amb la Quarta Petita Festa Gran. A més, un grup de gent del municipi hi ha participat posant veu a diversos versos i frases fetes que s’inclouen a les cançons. <br />

<br />Segons la presidenta de l’Agrupació de Balls Populars, Fina Queralt, l’organització només ha col·laborat en el CD ja que la idea de fer el recull ha estat idea d’en Patón Soler. Els cabanyencs, explica Queralt, han posat veu als versos creats expressament pel disc.<br /><br />Altres aspectes destacats són la incorporació del Ball dels Nens del Patufet i el Ball del Bisbe Torres i Bages. El disc es podrà recollir a l’Ajuntament de Les Cabanyes.<br /><br />La Quarta Petita Festa Gran es celebrarà avui a les nou del vespre amb una cercavila pels carrers del poble. A continuació, al Centre Cultural Lúdic és clourà l’acte amb un piromusical on participaran tots els balls tradicionals del municipi.  <br /><br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: