Dijous, 28 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els sahrauís s’adapten a l’aigua

Els infants sahrauís s’adapten a l’aigua amb la col·laboració del Club Natació Vilafranca.<br />

<br />El projecte de colònies per a infants sahrauís és una oportunitat que tenen per conèixer i de gaudir de l’aigua. Per tant, per familiaritzar-se amb l’aigua i per aprendre algunes nocions sobre natació, l’ACAPS Wilaya Alt Penedès compta amb el suport del Club Natació Vilafranca. D’aquesta manera els infants agafen seguretat i confiança en un medi, l’aquàtic, tan desconegut per a ells. Un acord entre el Patronat Municipal d’Esports i el Complex Aquàtic per a l’ús gratuït de les piscines per a aquests infants, completa el projecte. <br /><br /><br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: