Dissabte, 23 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Rotary Club lliura els 100.000 euros de la cinquena Nit Solidària

La cinquena Nit Solidària del Rotary Club ha superat de llarg la xifra recaptada en anteriors edicions, aconseguint més de 100.000 euros.<br />

Aquest matí, el Rotary Club de Vilafranca ha lliurat a la Fundació Catalana de la Síndrome de Rett i a la Fundació Sant Joan de Déu el 90% dels beneficis recaptats a la cinquena edició de la Nit Solidària, més de 90.000 euros. El 10% restant, una mica més de 10.000 euros, van destinats al projecte de la Fundació Rotary International per a l’eradicació de la Pòliomelitis al món. L’acte de lliurament s’ha celebrat al Centre Agrícola presidit per Antoni Massip, President del Rotary Club de Vilafranca, i amb la presència de Mercè Tura, la coordinadora de la unitat de captació de fons de la Fundació Sant Joan de Déu. Tura destacava que s’ha doblat la xifra recaptada respecte l’any passat, tot un èxit tenint en compte la situació de crisi.<br />36’19” – 36’40”: Mercè Tura (Fundació Sant Joan de Déu): Ha estat… també<br />Els diners es destinaran concretament a la posada en marxa d’una residència per a noies amb la Síndrome de Rett i al finançament d’un projecte d’investigació sobre aquesta malaltia que duu a terme la Fundació Sant Joan de Déu. Mercè Tura explicava que, no només es tracta d’haver recollit diners, sinó que s’ha aconseguit difondre informació sobre una malaltia del tot desconeguda.<br /><br />Per la seva part, el president del Rotary s’ha mostrat molt satisfet i orgullós de l’enorme participació ciutadana i la solidaritat que s’ha demostrat en totes les activitats dutes a terme en motiu de la 5a Nit Solidària. El Casal es va omplir de gom a gom pel concert de Góspel Viu! Solidari, esgotant ràpidament les 750 places disponibles; durant la diada de Sant Jordi es van vendre 120 llibres solidaris “Criatures d’un altre planeta” d’Elisabeth Pedrosa, i 400 roses, i el sopar-espectacle va reunir 500 persones al Casal. A més es van vendre 10.000 butlletes de loteria pel sorteig d’un viatge per a dues persones a Tuníssia des de establiments del Centre Vila i l’estand de la 5a Nit Solidària a les Fires de Maig, i es van subhastar dos quadres cedits pels artistes Josep Puigmartí i Isabel Riera. La voluntat del Rotary Club de Vilafranca va més enllà de recollir diners pels projectes i anualment s’aboca a donar a conèixer aquestes malalties a la societat, cosa que en aquesta edició s’ha fet des del seu estand a les Fires de Maig i a la diada de Sant Jordi, i gràcies a l’ampli suport rebut per part dels mitjans de comunicació. <br /><br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: