Dijous, 28 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Consorci Sociosanitari nega haver iniciat un procés d’ampliació

<br />En relació amb l’atenció a les persones grans a Vilafranca, el Consorci Sociosanitari ha fet arribar als mitjans de comunicació un aclariment sobre les informacions aparegudes darrerament.

A la nota de premsa comuniquen que no s’ha iniciat cap procés d’ampliació del Centre Sociosanitari Ricard Fortuny. La direcció afegeix que, en el marc actual d’evolució de la demanda i considerant les directrius del Pla Estratègic de Serveis Socials de Catalunya per als anys 2009-2012, des del Consorci de Vilafranca s’estan analitzant diferents possibilitats per ampliar els serveis sociosanitaris i socials a la vila. La direcció es compromet a fer saber més endavant les decisions que es puguin prendre.<br /><br /><br /><br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: