Dijous, 28 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Comencen les rebaixes

La campanya de rebaixes d’estiu comença avui amb descomptes importants que poden arribar, en alguns casos, al 70%.<br />

Després d’una temporada de vendes més aviat pobre a causa de la crisi econòmica, els comerciants confien que les vendes que puguin fer durant aquest període de rebaixes serviran per amortir els resultats de l’any. Els comerciants esperen un nombre de vendes similar al del curs anterior, però són conscients que la facturació baixarà entre un 5 i un 10% perquè es veuran obligats a ajustar més els preus per la conjuntura econòmica. A Vilafranca, aquest primer matí de rebaixes ha estat tranquil i els botiguers esperen que s’animi a la tarda.<br /><br />Els descomptes que podem trobar a la vila són molt amplis, com explica la Felisa Morales, dependenta d’una botiga de roba.<br /><br />Segons les previsions, els productes més sol·licitats durant la campanya seran roba, calçat, equipament per a les vacances i articles infantils i es podran trobar descomptes d’entre el 50 i el 70% des del primer dia de rebaixes. La direcció general de Comerç de la Generalitat ha anunciat que farà 3.000 inspeccions per evitar incompliments de la normativa que regeix la campanya de rebaixes, que comencen aquest dimecres 1 de juliol i finalitzen el 31 d’agost i afecta 40.000 comerços a tot Catalunya.<br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: