Diumenge, 5 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Càritas interparroquial de Vilafranca signa un conveni amb l’obra social “la Caixa” per al centre d’Acollida Abraham

Càritas interparroquial ha estat una de les entitats barcelonines seleccionades dins de la convocatòria de Lluita  contra la Pobresa i l’Exclusió Social i de Suport a Habitatges Temporals d’Inclusió Social.

L’Obra Social ha seleccionat 73 projectes presentats per entitats sense ànim de lucre als que ha dotat amb un total de 2,1 milions d’euros. Concretament, per al projecte del centre d’acollida Abraham de Vilafranca  han destinat més de 69.000 euros.

El rector de les parròquies de Vilafranca, mossèn Jaume Berdoy, parlava de la importància que tenen aquest ajuts. A banda, Berdoy també destacava que la seva tasca no només es basa en donar allotjament sinó també en ajudar a la gent a promocionar-se i que puguin arribar algun dia a ser ciutadans lliures i responsables.

Per la seva banda el director de “la Caixa” a l’àrea de l’Alt Penedès , Leandro Márquez, destacava que aquest ja és el tercer conveni signat a Vilafranca, tot i que no l’últim perquè abans de finals d’any s’espera poder-ne signar un altre. Márquez remarcava que aquest és un ajut molt important degut a la situació econòmica actual que afecta a tots els segments de la població.

El projecte pretén ajudar als residents del centre d’Abraham a millorar les seves condicions de vida i també fer un treball que tingui present la dignitat de les persones. Algunes del residents atesos tindran com a objectiu l’accés a un habitatge compartit.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: