Dimarts, 30 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Ajuntament es reunirà la propera setmana amb el Ministeri per parlar sobre temes relacionats amb les obres de la via

L’alcalde de Vilafranca, Pere Regull, avançava que han aconseguit després de força setmanes de demanar-ho, poder tenir una reunió amb el Ministeri per parlar sobre diferents qüestions relacionades amb el tren al seu pas per la capital de l’Alt Penedès.

Destacava Regull que no es tracta només de parlar de les vibracions que ja existeixen, sinó de mirar que es pot fer perquè no n’hi hagi més. Volen parlar també de l’estació i del finançament de les obres.
L’alcalde es mostrava satisfet que després de tanta insistència puguin parlar directament amb el Ministeri, i que tenen la intenció de plantejar totes les qüestions que els preocupen al voltant del pas del tren per la vila.

D’altra banda, Pere Regull ha comentat també que recentment l’Ajuntament ha rebut la notificació d’una sentència judicial que l’obligarà a pagar uns 200.000€ a uns particulars en litigi per les antigues parades del Mercat de Sant Salvador. Regull ho posava com a exemple de la mala gestió dels governs socialistes. Remarcava també que en un moment en que es vol fer un esforç des de l’Ajuntament per reduir les despeses, aquestes informacions no ajuden gaire.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: