Dimecres, 4 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La coral infantil l’Espinguet tanca el curs amb un concert a l’auditori

La coral infantil L’Espinguet va oferir ahir el seu concert de final de curs a l’Auditori municipal de Vilafranca.

Sota el títol “Camí de cançons”, els grups de petits, mitjans i grans de la coral van interpretar un seguit de temes tradicionals de diferents països del món entrelligats amb un text de l’escriptor Xavier Hernández que diverses narradores llegien en veu alta. <br /><br />El concert de final de curs serveix per posar en pràctica tot el que els nens i nenes han après durant l’any i la valoració que en fan les directores és molt positiva. A més, cal tenir en compte que era el primer any que l’antiga directora Anna Mallofrè deixava les seves funcions.<br /><br />L’espinguet encara no acaba la seva activitat per aquest curs perquè en una setmana marxaran de colònies a Penyafort.<br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: