Dissabte, 23 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els serveis de català de Vilafranca i de l’Alt Penedès canvien de local

A partir del dia 1 de juliol proper, el Servei de Català de Vilafranca i de l’Alt Penedès es trobarà en un local nou, situat al carrer de Pere el Gran, número 32, 1r pis, en l’edifici que fa cantonada amb l’avinguda d’Eugeni d’Ors, als baixos del qual hi ha Creu Roja Vilafranca.

Es tracta d’un espai rehabilitat que acollirà el servei local i comarcal i la direcció del Centre de Normalització Lingüística de l’Alt Penedès i el Garraf. També disposarà de tres aules per fer-hi els cursos de català per a adults, que fins ara s’impartien a l’Escorxador o a l’IES Eugeni d’Ors.<br />Per posar-se en contacte amb el Servei de Català caldrà anar al carrer de Pere el Gran, 32, 1r o bé trucar al telèfon 93 890 61 79. També és possible dirigir-se al servei per mitjà del correu electrònic: .<br />El Consorci per a la Normalització Lingüística, creat l’any 1989 com a òrgan territorial d’aplicació a Catalunya de la política lingüística del Govern, està format actualment per la Generalitat de Catalunya, més de 90 ajuntaments, 37 consells comarcals i la Diputació de Girona. El Consorci desenvolupa estratègies i accions per garantir l’extensió territorial del coneixement i l’ús de la llengua catalana.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: