Dissabte, 23 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Tangram dels Monjos celebra el seu desè aniversari

La propera setmana l’equipament juvenil Tangram, de Santa Margarida i els Monjos celebra els deu anys de la seva inauguració i ho farà amb un seguit d’activitats programades per als més joves al mateix servei, situat a l’edifici de Ca l’Antic i a la piscina municipal.

Els actes començaran dimecres 1 de juliol amb una sessió lúdica de tarda que inclourà l’organització de jocs en xarxa, un karaoke i un refrigeri per als assistents. La festa és previst que comenci a les 6 de la tarda al recent inaugurat Parc de Ca l’Antic.<br />Dijous dia 2 de juliol es farà una sessió de cinema a la fresca amb la projecció de la pel·lícula de terror "Crepúsculo", a les 10 de la nit al mateix parc de Ca l’Antic<br />Finalment, divendres dia 3, a les 10 de la nit a la piscina municipal, es durà a terme una sessió de bany nocturn amb l’actuació del grup de percussió Color de Ritme.<br />La celebració de l’aniversari es completarà amb la programació al municipi de l’exposició "30 anys de polítiques de joventut: una mirada enrere, un salt endavant", una mostra de la Secretaria de Joventut de la Generalitat emmarcada en els actes de celebració del desè aniversari del Tangram i el quinzè del Servei de Joventut del Consell Comarcal de l’Alt Penedès. L’exposició es podrà visitar a la Casa de Cultura Mas Catarro del 10 al 20 de juliol.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: