Divendres, 3 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El president de la Diputació ha estat a la comarca per comprovar l’estat de les obres que s’han fet a la xarxa viària

Antoni Fogué ha visitat l’Alt Penedès, i més concretament els municipis de Sant Cugat Sesgarrigues i Avinyonet del Penedès amb la voluntat de conèixer de prop una de les obres que amb el suport de la Diputació ha servit per millorar qüestions de seguretat viària.

El president de la Diputació ha remarcat que la majoria dels projectes que es desenvolupen tenen com a funció ajudar al reequilibri territorial.
Acompanyat de l’alcaldessa de Sant Cugat Sesgarrigues, Rosa Escala, i de l’alcalde d’Avinyonet del Penedès, Oriol de la Cruz, ha prestat especial atenció a la rotonda de la carretera BV-2429, que millora la seguretat viària d’una intersacció de quatre braços. Dos corresponen al camí de la Carrerada, en direcció a La Granada i a Avinyó Nou; i dos més a l’actual BV 2429, en direcció a Sant Sebastià dels Gorgs i en direcció Sant Cugat Sesgarrigues. Aquesta obra ha tingut un cost de més de 530.000€, coberts per la Diputació.<br />L’alcalde d’Avinyonet del Penedès, Oriol de la Cruz, comentava també que en el seu municipi s’han fet altres intervencions importants amb el suport de la Diputació, per exemple la d’un vial que serveix per unir Avinyó Nou i les Gunyoles.

Els representants de la Diputació han explicat que la intenció és conèixer el territori al mateix temps que es fa un repàs als temes que hi ha pendents amb els ajuntaments.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: