Dimecres, 4 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El brollador de la plaça del Penedès torna a funcionar i s’arrangen zones amb gespa de la vila

La imatge de la font dels Falcons, a la Plaça Penedès, tornant a tenir els seus brolladors en funcionament és des d’aquesta setmana novament una normalitat.

Això és el que es pretén des de Parcs i Jardins de l’Ajuntament de Vilafranca, com comenta el regidor Fernando Garcia. El brollador és l’únic d’aquestes característiques que hi ha a Vilafranca i es va inaugurar l’any 1998 formant part del conjunt escultòric dedicat als Falcons que està situat en aquesta cèntrica plaça. Garcia explicava que ell ha assumit Parcs i Jardins amb la voluntat de fer millor i més agradable la vila. La font dels Falcons és un exemple del que volen fer des de l’equip de govern.
Fernando Garcia considera que Vilafranca estava molt deixada, sobre tot pel que fa a la cura dels parcs, i zones verdes. Comentava que en aquests dos mesos que porta al capdavant de la regidoria s’han fet esforços importants que van donant els seus fruits.

S’han fet doncs tasques per tenir una cura especial de les zones de gespa de la vila. Justament, a la plaça del Penedès, a la zona elevada que està tocant al brollador properament s’hi plantarà heura per tal que cobreixi de verd tot aquest espai. Propers projectes seran la font del Tívoli, i també la resta de fons d’aigua potable de la vila. Garcia remarcava que per exemple en el cas de la font dels Falcons s’ha de tenir molt clar que l’aigua forma part d’un circuit tancat que fa que es recicli i reaprofiti per tal de no malbaratar-ne gens.<br />El regidor de Parcs i Jardins, Fernando García, demana també a les famílies col·laboració per mantenir netes les fonts i en bon estat els espais de gespa.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: