Diumenge, 1 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Dues corals en benefici d’Ampert

La coral del centre Excursionista i la coral Núria de Gràcia comparteixen un concert a benefici d’Ampert.<br />

<br />La coral del Centre Excursionista del Penedès va convidar aquest diumenge a la coral Núria del barri barceloní de Gràcia per fer un concert a l’església de Sant Francesc. Els beneficis d’aquest concert es destinen a l’associació Ampert, contra el càncer i de suport al malalt oncològic.<br />Les dues corals van oferir els seus repertoris per separat, amb alguns dels temes més coneguts del cant coral. Però també van interpretar de forma conjunta peces de Schubert i de Verdi i l’Empordà, d’Enric Morera.<br /><br /><br /><br /><br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: