Dimarts, 3 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Alteracions del trànsit per diverses obres

<br />Aquesta setmana hi ha previstes alteracions del trànsit a l’avinguda de Tarragona, al carrer Vidal i al lateral de la rambla de Sant Francesc.<br />

Durant aquesta setmana continuen les alteracions del trànsit a causa dels treballs d’instal·lació d’una nova línia soterrada de baixa tensió de FECSA a l’avinguda de Tarragona.<br />Tant avui com demà està previst tallar el lateral de Santa Anna de la rambla de Sant Francesc les 24 hores del dia. El veïnat afectat haurà d’accedir als habitatges des de la Font dels Alls.<br />D’altra banda, el dimecres es farà el reasfaltat de les rases que s’han obert tant a l’avinguda de Tarragona com al carrer Vidal i el lateral de la rambla de Sant Francesc. Per tant, aquestes vies quedaran tallades a la circulació de vehicles mentre s’hi estigui reasfaltant. En una primera fase s’asfaltaran les rases de l’avinguda de Tarragona i del carrer Vidal i en una segona fase les del lateral de la rambla de Sant Francesc, per tal d’alterar en la menor mesura possible el trànsit en aquesta zona. A última hora de la tarda de dimecres es calcula que aquestes tres vies estaran obertes al trànsit.<br /><br />D’altra banda, els carrers de Graupera i dels Ferrers estaran tallats per les obres de renovació de la xarxa d’abastament d’aigua <br />Des d’avui i fins dimecres estarà tallats totalment a la circulació de vehicles el carrer de Graupera, entre la plaça de Lluís Via i el carrer dels Ferrers.<br />Les obres de renovació de la xarxa d’abastament d’aigua prèvia a la nova urbanització d’aquest carrer obligaran a tallar els carrer a la circulació de vehicles. Així mateix, amb motiu de la mateixa obra durant aquests tres dies estarà tallat el carrer dels Ferrers, entre el carrer de Galceran i el carrer dels Trinitaris. El tall de trànsit estarà vigent entre les 8 del matí i les 8 del vespre. A partir d’aquesta hora es restablirà el trànsit.<br />Finalment, també hi ha previst un tall de trànsit demà i dimecres al carrer de la Lluna <br />Els treballs s’executaran entre 2/4 de 10 del matí i les 5 de la tarda, de manera que a partir d’aquesta hora es preveu que es pugui restablir el trànsit.<br />Amb motiu dels treballs de muntatge d’una bastida davant de l’edifici del núm. 10 del carrer de la Lluna, la circulació per aquesta via, entre la plaça de Josep Anselm Clavé i la plaça de Puigmoltó, quedarà tallada els propers dimarts i dimecres. Els treballs s’executaran entre 2/4 de 10 del matí i les 5 de la tarda, de manera que a partir d’aquesta hora es preveu que es pugui restablir el trànsit. Els vehicles hauran d’agafar aquests dos dies rutes alternatives en direcció als carrers Orient i Pati del Gall.<br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: