Dimecres, 4 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

S’inicien les obres d’ampliació de la deixalleria municipal de Gelida

Un cop adjudicades les obres per part de l’Ajuntament de Gelida i aprovat el pla de salut, aquesta setmana s’ha donat inici a les obres d’ampliació i millora de les instal·lacions de la Deixalleria Municipal.

La reforma de l’espai augmentarà la capacitat de gestió dels diferents residus i farà més fàcil la utilització per part dels usuaris.<br />La principal novetat és que els contenidors de gran capacitat passen de 4 a 6, per a dipositar-hi les fraccions de fusta, paper-cartró compactador, runa d’obra menor, fracció vegetal provinent de poda, elements voluminosos i ferralla. Aquests contenidors estaran situats a un nivell inferior respecte de l’accés dels usuaris, de manera s’hi podran abocar els residus de forma còmoda i segura. Es mantenen els espais destinats a olis vegetals i minerals, electrodomèstics petits, pneumàtics, piles, pintures, làmpades fluorescents, aerosols o pintures.<br />El pressupost de l’obra d’ampliació de la Deixalleria Municipal és de d’uns 175.000 euros. D’aquest cost total, l’Agència de Residus de Catalunya hi participa de forma molt important amb l’aportació de prop de 135.000 Euros, concedits a través de les subvencions demanades per l’Ajuntament per a aquesta obra i per a la reposició dels contenidors grans en les convocatòries de 2007 i 2008.<br />El nombre d’usuaris no ha deixat de créixer des del seu inici. Des del passat mes de gener, a més, s’ha vist facilitat l’ús de la Deixalleria Municipal amb la implantació del nou horari d’obertura de les instal·lacions. Els matins obre de 9 a 1 de dilluns a dissabte i també les tardes de dilluns, dimecres i dissabte, de 2/4 de 5 a 2/4 de 8.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: