Divendres, 22 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Martirio captiva amb un concert íntim i sincer

Pionera en la recuperació i actualització de joies de la música popular espanyola i sud-americana, Maribel Quiñones, Martirio, es defineix a si mateixa com una "arqueòloga musical".<br />

La seva imatge enigmàtica i sofisticada és la tarja de presentació d’una artista viva, sempre curiosa, moderna i avantguardista. Durant més de vint anys Martirio ha renovat la copla espanyola dotant-la de la universalitat que mereix i lliurant-la de lligaments del passat. S’ha submergit en el jazz, la bossa nova, el tango, el flamenc, el bolero, el pop, el rock i fins i tot les sevillanes nedant molt endins per a regalar-nos la seva essència. Aquest dissabte a l’Auditori Municipal de Vilafranca va presentar el disc que va gravar en directe a la sala Luz de Gas de Barcelona l’octubre de l’any passat. Acompanyada de Raúl Rodríguez a la guitarra flamenca i Jesús Lavilla al piano, Martirio va fer un recorregut per la seva carrera en un espectacle íntim i sincer.<br /><br /><br /><br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: