Diumenge, 1 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Hospital acull l’exposició “Dos continents; dues famílies, un lloc on viure”

Des d’avui i fins el 14 de juny, es pot visitar al passadís central de l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès aquesta exposició que mostra el testimoni fotogràfic de dues famílies nouvingudes que arriben a Catalunya , una d’elles, resident a Vilafranca.

L’exposició, organitzada pel Pla per la Convivència i el Civisme de l’Ajuntament de Vilafranca, les entitats UGT-AMIC i Associació Alkantara, i l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès, pretén sensibilitzar la població i mostrar com les persones nouvingudes conviuen i participen en la societat d’acollida. L’horari per visitar l’exposició és de 10 del matí a 8 del vespre, de dilluns a diumenge.<br />L’autor de la mostra fotogràfica és Raimon Moreno, el qual explica que la mostra fotogràfica , a mode d’exemple, ens deixa veure la realitat de la normalitat que suposa viure a Catalunya, indiferentment si has nascut al Marroc o a l’Argentina o a Barcelona o a qualsevol altra població espanyola.
Un dels punts interessants de l’exposició és que les entitats que han participat en la realització dels continguts tenen seu a Vilafranca. Igualment, una de les famílies viu al municipi, per la qual cosa en algunes de les fotografies es pot veure la plaça Doctor Bonet del barri de l’Espirall o la plaça Jaume I en ple mercat del dissabte.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: