Dimecres, 4 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’associació d’acollida d’infants bielorussos de l’Alt Penedès i l’Anoia organitza una activitat per donar a conèixer el seu projecte

Dissabte, Belarús, associació d’acollida d’infants bielorussos de l’Alt Penedès i l’Anoia organitza una festa al parc de les escoles velles de Gelida amb la finalitat de donar a conèixer el seu projecte d’acollida.

La festa tindrà lloc entre les 4 i les 7 de la tarda i compta amb la col·laboració del grup de circ Escarabellos, l’esplai Mainada i l’Ajuntament de Gelida.<br />Durant tota l’activitat hi haurà servei de bar, es podran comprar samarretes de Belarús i visitar una exposició de fotografies relatives a acollides d’anys anteriors.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: