Diumenge, 24 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Trobada d’Olèrdola acull la presentació del llibre "Olèrdola. Bressol del Penedès"

Un retrat plural, amè i actual del municipi sense oblidar les seves arrels. Així defineix Fina Raventós, coordinadora del volum, el contingut del llibre "Olèrdola. Bressol del Penedès", que aquest dissabte 30 de maig es presentarà a les 8 del vespre al castell d’Olèrdola dins dels actes de la 29ena Trobada d’Olèrdola.

L’edició del llibre ha anat a cura d’Edicions i Propostes Culturals Andana, sota el patrocini de l’Ajuntament d’Olèrdola, i inclou 14 articles de 16 autors diferents que aborden la història, els costums, el patrimoni, el teixit econòmic, l’activitat associativa i les festes del municipi. Tot, acompanyat d’un ampli apartat gràfic amb fotografies d’Ignasi Pellisa i imatges cedides per Josep Rovirosa, la família Ullate i Pere Sadurní.<br />La selecció d’autors dels textos ha tingut present el seu coneixement del tema que tracten però també la seva estreta vinculació al municipi, amb una presència gairebé completa de veïns dels diferents nuclis d’Olèrdola.<br />L’alcalde d’Olèrdola, Josep Tort, considera que el llibre és una fotografia actual de la realitat del municipi i destacava que l’objectiu de l’Ajuntament en patrocinar-lo era el de fer possible que els veïns coneguessin la riquesa d’Olèrdola de forma atractiva i amena. El llibre es regalarà entre els assistents a l’acte de presentació i després de la Trobada es distribuirà a través de l’Ajuntament.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: