Divendres, 3 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els alumnes de l’escola de Vilobí han visitat els nous estudis de Ràdio Vilafranca

Habitualment Ràdio i Televisió Vilafranca rep la visita de centres escolars que volen conèixer de a prop el funcionament dels mitjans de comunicació.

Aquest ha estat el cas dels alumnes de primer i segon de primària de l’escola Lleveig de Vilobí del Penedès que aquesta setmana han fet la visita i han pogut veure també els renovats estudis de l’emissora de ràdio municipal que està ultimant les obres de reforma completa dels estudis.<br />La visita contempla també una passejada per les instal·lacions de la Televisió de Vilafranca, amb les explicacions pertinents per fer descobrir als joves estudiants com s’elaboren les notícies a la ràdio i la televisió locals de Vilafranca. Els nens i nenes de sis a vuit anys de l’escola de Vilobí van observar amb atenció els equipaments tècnics, especialment la nova incorporació de càmeres robotitzades en un dels estudis de la ràdio, que permeten emetre per televisió alguns programes en directe.
A més d’escoltar les explicacions dels treballadors de l’emissora els nens feien preguntes sobre tot allò que els va cridar l’atenció.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: