Dissabte, 23 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Diabòlic es farà aquest dissabte

El Diabòlic es farà aquest dissabte, en el mateix horari i recorregut i amb totes les colles excepte la mallorquina.<br />

<br />Finalment, els Diables de Vilafranca han optat per celebrar la segona edició del Diabòlic que es va haver de suspendre el dijous passat a causa del mal temps. A falta d’alguns detalls, està previst que el Diabòlic tingui lloc aquest dissabte a partir de les nou del vespre a la Plaça de Santa Maria. Els Diables de Vilafranca aniran acompanyats per la centenària colla del Vendrell i els Diables de Badalona. El Ball de Dimonis d’Alaró, la colla de Mallorca, no podrà assistir-hi. D’altra banda, la bèstia de foc que obrirà la cercavila serà la Guita d’Igualada, tal com estava previst ja dijous passat. <br />La cercavila acabarà a la Plaça de la Verema, no es farà el sopar popular però sí que tindrà lloc el concert amb els grups que ja havien d’actuar la setmana passada, Bogarde i el Dj Sixtynine.<br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: