Diumenge, 12 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El cor Xamusia oferirà un concert amb acompanyament d’una orquestra de clarinets aquest dissabte

L’auditori de l’Ateneu Municipal, a la Plaça del Penedès, acollirà dissabte al vespre el concert de primavera que oferirà la coral penedesenca Xamusia. Aquest cor de veus femenines, composat per 27 cantaires, s’acompanyarà en aquesta ocasió dels 7 membres de l’Orquestra de Clarinets de la Jove Orquestra d’Osona.

Com comentava el director del cor Xamusia, Miquel Benito, la intenció en un principi era fet aquest concert amb l’acompanyament d’una formació de Manresa, amb la qual es va començar a buscar el repertori. A primers d’any van saber que el manresans no podrien acompanyar-los, i van poder trobar aquesta orquestra d’Osona que podia tocar el repertori que havien estat treballant.
De fet, amb ells es trobaran tes vagades per fer assaigs conjunts abans de l’actuació de dissabte al vespre. Un treball que ha servit per coordinar les dues agrupacions, i que permès afinar en alguns arranjaments, com explica Benito, al mateix temps que comprovar que la suma de clarinets i les veus del cor sonava bé.

La primera part del concert l’oferirà l’orquestra de clarinets en un principi amb diverses peces que donaran pas a la incorporació del cor per interpretar diverses peces tradicionals. Després del descans, en la segona part hi haurà ja l’actuació de les dues formacions conjuntament.<br />El concert començarà a les 8 del vespre, a l’Auditori de l’Ateneu Municipal, i el preu de les entrades és de 5€.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: