Diumenge, 1 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Bernat Villarroya, assessor del conseller Saura

El regidor d’ICV a Vilafranca Bernat Villarroya és, des d’aquesta setmana, assessor del conseller Saura.

<br />El portaveu d’ICV-EUiA a l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès, Bernat Villarroya, és des d’aquest dilluns el nou assessor del pla de govern i societat de la informació. Villarroya s’encarrega a partir d’ara de preparar la documentació que el Departament d’Interior, Relacions Institucionals i Participació tramita al consell tècnic en relació amb el pla de govern i la societat del coneixement, avaluar les repercussions dels treballs impulsats des del pla de govern i assessorar el titular del Departament, el conseller Joan Saura, en matèria de societat del coneixement. Villarroya ha dit que compaginarà aquesta nova feina amb la de regidor a l’Ajuntament de Vilafranca.<br />Villarroya treballava fins fa pocs mesos com a assessor legal a l’Ajuntament de Castellet i la Gornal.
 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: