Divendres, 22 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les obres al carrer General Cortijo han implicat arrencar les moreres que hi havia

Segons l’Ajuntament de Vilafranca, els arbres que s’han eliminat no presentaven un estat sanitari adequat i no encaixaven amb el concepte de reurbanització que es planteja per al carrer General Cortijo.

A més, no és l’època idònia per plantejar-se un trasplantament dels exemplars, de manera que s’ha optat per tallar-los.

La reurbanització que s’està executant al carrer General Cortijo, entre l’avinguda de Tarragona i carrer Amàlia Soler, planteja un nou arbrat amb els criteris que s’estan aplicant a tota la Vila. En total es plantaran de nou un total de 34 arbres, més del doble dels que s’han arrencat, a banda i banda del carrer.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: