Dissabte, 30 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Comencen les obres de reurbanització dels carrers Torrelles de Foix i de l’entorn de l’Auditori

Aquesta setmana s’inicien les obres de tres projectes impulsats per l’Ajuntament de Vilafranca i subvencionats pels Fons Estatals d’Inversió Local. Es tracta de la reurbanització del passeig del carrer Torrelles de Foix, al barri de les Clotes, i del carrer del General Vallès, al barri del Molí d’en Rovira.

També es començarà a treballar en el condicionament de l’entorn del nou Auditori Municipal.
De moment, pel que fa a la urbanització del carrer Torrelles de Foix, han començat les obres que es preveu que tinguin una durada de 7 mesos. Es tracta d’una intervenció en el passeig que contempla la millora de la pavimentació, la il·luminació, el mobiliari urbà i l’arbrat, amb inclusió de zones destinades a terrassa situades sota pèrgoles, i previsió de carril-bici. S’intervindrà en una superfície de 3.000 m2 amb un pressupost de més de 468.000 €. Els treballs començaran per la zona del carrer Sant Jordi i s’aniran desenvolupant per fases, habilitant en tot moment una zona de pas per als vianants, accessos a comerços i habitatges.

Per altra banda, a causa de les obres de renovació de la xarxa d’abastament d’aigua que s’estan realitzant, hi haurà restriccions de trànsit al carrer de la Palma la setmana vinent.

Aigües de Vilafranca informa que fins el dijous dia 30 d’abril, la circulació de vehicles quedarà restringida al carrer de la Palma, entre la plaça Llorens i Barba i el carrer Sant Joan. Per aquest motiu, l’accés al carrer de la Palma s’haurà de fer pel carrer de la Parellada o pel carrer Sant Joan, segons el tram on s’estigui treballant. Les pilones electròniques del carrer Sant Joan ja estaran programades per facilitar-ho.

Els comerciants afectats per les obres del carrer de la Palma hauran de desplaçar-se a deixar el paper-cartró comercial a la ubicació del carrer Sant Joan núm. 11 , al costat de l’establiment Electrodomèstics Guardiet.

En cas de qualsevol dubte, suggeriment o queixa, es pot trucar al telèfon d’Aigües de Vilafranca, 93.890.60.10 o adreçar-se a les oficines de la plaça de Jaume I, núm. 8 baixos.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: