Dimarts, 30 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca Virtual amplia el seu horari a dos matins

A partir d’aquest mes de març, el Centre de Tecnologies de la Informació i la Comunicació Vilafranca Virtual de Vilafranca ofereix la possibilitat d’aprendre a utilitzar l’ordinador i Internet, mitjançant la metodologia de l’autoaprenentatge assistit, també en horari de matí.

Concretament, el centre obrirà els dimarts i dijous de 10 del matí a 12 del migdia.<br />Fins ara, aquesta formació s’havia concentrat en horari de tarda, però davant l’increment del nombre d’usuaris en les darreres setmanes, s’ha optat per ampliar l’horari a dos matins. D’aquesta manera, es vol oferir un millor servei especialment a les persones de Vilafranca i comarca que tenen més dificultats per accedir a les noves tecnologies.
Aquesta iniciativa és una més de la variada oferta formativa que porta a terme el Centre Vilafranca Virtual. Totes les activitats són gratuïtes, compten amb la col·laboració i el suport de formadores i estan promogudes i subvencionades per l’Ajuntament de Vilafranca.<br />Per participar en qualsevol d’aquestes activitats només cal apropar-se a la plaça de la Verema, núm. 1, 2a planta i fer la inscripció corresponent. Per a més informació es pot trucar al telèfon 93 818 06 54.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: