Diumenge, 5 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Imputat per un delicte de lesions per imprudència el conductor que va provocar un accident on es va veure implicat un bus urbà

Aquest dimecres la Policia Local de Vilafranca va imputar un conductor per la presumpta comissió d’un delicte de lesions per imprudència en haver provocat un accident de trànsit on es va veure involucrat un bus urbà de Vilafranca i que va ocasionar catorze ferits i nombrosos danys materials.

<br />Diverses patrulles de la Policia Local es van presentar al lloc dels fets, on van poder comprovar que s’havia produït un accident de trànsit en el qual es trobava implicat un bus urbà, catorze viatgers del qual registraven ferides de diversa consideració i importants danys materials. Els agents van prendre les primeres mesures d’actuació, assegurant la zona, i van sol·licitar la presència dels serveis mèdics per atendre les persones ferides.<br />Després de fer una inspecció ocular del lloc de l’accident i de prendre declaració a alguns testimonis, els agents van poder fer una reconstrucció preliminar de l’accident. Les investigacions portades a terme per la Policia Local van permetre la identificació d’un vehicle implicat en l’accident el qual s’havia donat a la fuga. Posterior es va localitzar el seu conductor al municipi de Sant Boi de Llobregat. Finalment, a primera hora de la nit, el presumpte responsable de l’accident ja es trobava a les dependències de la Policia Local on va ser imputat per la presumpta comissió d’un delicte de lesions per imprudència.<br />La persona imputada té 25 anys, resideix a Getafe i respon a les inicials M.G.G.
 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: