Dissabte, 13 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Servei Jove d’Olèrdola organitza la tercera Esquiada Jove

El Servei Jove d’Olèrdola organitza per tercera edició "l’Esquiada Jove", una sortida per anar esquiar un cap de setmana amb sortida amb autocar des del municipi.

Les places són limitades i es prioritzaran els empadronats al municipi. Les inscripcions estan obertes fins el 9 de març i la sortida s’ha programat per anar a esquiar a Port Ainé, amb estada a Rialp, el cap de setmana del 20 al 22 de març. El preu de la sortida és de 105 euros i inclou transport, mitja pensió, forfets i assegurança per dos dies.<br />Les persones interessades necessiten per inscriure’s còpia del DNI, còpia de la targeta sanitària, autorització dels pares en cas de ser menor d’edat i facilitar número de telèfon i adreça de correu electrònic de contacte. Per efectuar el pagament i la inscripció, cal dirigir-se a la dinamitzadora, els dilluns, dimarts, dijous i divendres de 10 del matí a 3 de la tarda a l’Ajuntament. Els dilluns i els dimecres per la tarda, de cinc a dos quarts de 9 del vespre, al centre Cívic Gatzara de Sant Per Molanta; i els dimarts i dijous de 5 a dos quarts de 9 del vespre al Centre Cívic La Xarxa de Moja.

Efemèrides

12 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: