Diumenge, 5 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El PP es votarà a ells mateixos en el ple d’investidura, i no renuncia a donar suports puntuals a propostes positives per la vila

El regidor del PP a l’Ajuntament de Vilafranca, Josep Ramon, ha explicat aquesta tarda els seus punts de vista després de conèixer la decisió de Marcel Esteve de deixar l’alcaldia.

Ramon ha comentat que després de l’assemblea de al CUP, sembla que el PSC ha volgut fer una jugada per agafar a contra peu tant a la CUP com a ERC.<br />Ramon ha apuntat que dilluns es farà junta local del PP, però que ell és de l’opinió de votar-se ells mateixos. De fet el PSC ja governaria sent la llista més votada, i si surt CIU, ha estat mantenint contactes amb CUP i ERC. Des del PP reconeixen que Regull els ha fet arribar el seu document, però que no han tingut gaire temps per estudiar-lo.
El PP continuaria mantenint d’alguna manera la seva política de donar suports puntuals a aquelles qüestions que considerin que son positives per la vila, com ha fet fins ara amb el PSC, i com podria fer en endavant si governés CiU.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: