Divendres, 19 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Esteve assegura que hi havia total llibertat per intervenir en el cas de la moció de la CUP

L’alcalde de Vilafranca assegura que els portaveus tenien total llibertat per intervenir en el cas de la moció del David de la Fornal.<br />

<br />Marcel Esteve ha volgut deixar clar que no hi va haver cap pacte en el darrer ple municipal per determinar que qui havia de defensar l’esmena dels diferents grups a la moció de la CUP sobre el David Sánchez era l’alcalde. Esteve ha recordat que l’esmena estava signada per cinc grups municipals. Com és habitual en aquests casos, l’alcalde dóna la paraula als diferents portaveus dels grups signants per si la volen defensar i aquests prenen lliurement la decisió d’intervenir o no. En aquest sentit, el batlle vilafranquí reitera que, com alcalde, mai retallarà el dret d’intervenció de cap regidor en el ple. I que la seva funció és moderar el debat i no pas defensar esmenes o mocions pactades entre diferents grups municipals.<br /><br />L’alcalde afirma que ha quedat clar que la no intervenció de cap portaveu en la defensa de l’esmena de la moció de la CUP sobre el David de La Fornal va ser una decisió de cada grup municipal. De fet, recorda que va preguntar tres vegades si algun regidor volia intervenir en aquell punt.<br />En qualsevol cas, Esteve considera que ara hi ha altres temes sobre els quals s’ha de treballar, com ara els pressupostos.<br /><br />Les declaracions de l’alcalde responen al que l’equip de govern considera una intenció d’enrarir el clima polític a Vilafranca per part del grup de Convergència i Unió, amb la roda de premsa d’ahir.<br />

Efemèrides

19 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: