Diumenge, 21 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Tot a punt per la 1a Investidura internacional de la Confraria del Cava

La Confraria del Cava investirà com a Confrare d’Honor a Pau Gasol el 4 de març, a l’Hotel Beverly Wilshire de Los Ángeles, i assistirà al partit dels Lakers contra els Grizzlies de Memphis.

<p />

La Confraria del Cava Sant Sadurní està acabant de tancar tots els preparatius  per aquesta celebració i té previst traslladar tota la solemnitat de les tradicionals cerimònies d’investidura a la ciutat californiana de Los Ángeles, en el mateix hotel on Julia Roberts i Richard Gere van rodar Pretty Woman.

A més de Pau Gasol, la Confraria del Cava investirà com a Confrares de Mèrit a diferents personalitats americanes del sector de la distribució i l’elaboració de vins en la mateixa cerimònia. I aprofitant l’estada a Califòrnia, que serà del 2 al 10 de març, els membres de la Confraria tindran l’oportunitat de presenciar en directe des de l’estadi de Los Ángeles el partit de la NBA entre els Lakers de Pau Gasol i els Grizzlies de Memphis on juga el seu germà Marc, un espectacle que també compartiran amb familiars dels dos germans Gasol i altres personalitats de la lliga de bàsquet americana.<br /> 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: