Dimecres, 17 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Surt al mercat el darrer disc amb obra del compositor vilafranquí Josep Soler

Columna Música acaba de treure al mercat el disc "El cant de Déu" del compositor Josep Soler.

El nou àlbum conté cinc composicions basades en textos poètics de Rilke i del persa Djalal-od-Din Rumi. La música ha estat interpretada pel pianista Anton Cardó i la mezzo-soprano Elena Gragera.<br />L’enregistrament es va fer al Conservatori Professional de Música de Badalona, que dirigeix Josep Soler. El músic vilafranquí explica, a la carta de presentació del nou treball discogràfic, que es tracta d’una música que reflecteix la incomprensió i la impotència, a les quals el compositor no veu altre sortida que la poètica.
 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: