Divendres, 19 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Llambrusca organitza un col·loqui al voltant de la pel·lícula "La habitació de Marvin"

Dimecres, a les 9 del vespre, es farà a l’Escorxador la projecció d’aquesta pel·lícula, "La habitación de Marvin", protagonitzada per Meryl Streep i Diane Keaton.

S’explica la història de dues germanes molt diferents i enfrontades des de fa més de 20 anys que s’han d’unir i han de superar els seus problemes davant la malaltia terminal d’una d’elles, que a més era l’encarregada de tenir cura del pare, malalt de Parkinson i incapaç de comunicar-se ni de valer-se per sí mateix.<br />L’acte és gratuït i està obert a tothom. Comptarà amb la presència de membres del Comitè d’Ètica Assistencial de l’Hospital de l’Alt Penedès.

Efemèrides

19 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: