Dijous, 2 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les vendes de loteria segueixen la línia d’altres anys pel sorteig del Nen

Aquest dimarts se celebra el sorteig de "El nen" 2009, que constarà de 60 sèries de cent mil bitllets al preu de 200 euros per bitllet.

Després de la loteria de Nadal del 22 de desembre, aquest és el sorteig més seguit per la població. I sembla que la crisi no fa, de moment, cap mal a aquest sector. De fet, deuen ser més encara les persones que dipositen la seva confiança en un número de la sort en temps com aquests perquè, per la loteria de Nadal, les vendes es van incrementar en un 2’5%. Dilluns sabrem si també ha augmentat la venda de números pel sorteig del 6 de gener.
A l’administració de loteria número 3 de Vilafranca, la del carrer Indústria, tenen molta feina durant aquestes festes, com és habitual. No només per les vendes, sinó també pel pagament dels números premiats, ja que la loteria es pot cobrar a qualsevol administració encara que s’hagi comprat en algun altre lloc. <br />El Jordi Pujol, que treballa en aquesta administració, comentava precisament que no estan notant que la gent compri menys loteria.

Pujol també explicava que la gent tendeix a comprar un seguit de números que ell anomena "els típics". Però no només pel Nen o per Nadal, sinó sempre. A l’administració tenen clients sobretot de Vilafranca i de la comarca però també els hi ve gent de fora i venen força loteria a través d’internet.

Pujol també recorda que a la seva administració tenen el "número de la casa", un dècim que no es pot adquirir enlloc més i que també és un dels que més surt abans del sorteig del Nen.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: