Dissabte, 4 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La regidora de Vilafranca, Maria Josep Tuyà assumeix la presidència en funcions d’Unió Democràtica a l’Alt Penedès

Ahir al migdia es va celebrar la primera reunió de la Intercomarcal de Barcelona comarques d’Unió Democràtica, de forma descentralitzada, que va tenir lloc en un restaurant del municipi dels Monjos.

 La trobada comptava amb representació política de les 11 comarques que engloba aquesta organització, que són les de l’Alt Penedès, Anoia, Bages, Baix Llobregat, Barcelonès, Berguedà, Garraf, Maresme, Osona, Vallès Occidental i Vallès Oriental.<br />També es comptava amb presència de diferents càrrecs d’unió a nivell comarcal, com pot ser l’alcalde de Sant Martí, Ramon Carbó, per exemple, a més del diputat quintinenc, Antoni Castellà. <br />En el transcurs de la trobada amb els mitjans de comunicació comarcals es va donar a conèixer que el president d’Unió Democràtica a l’Alt Penedès, Salvador Carbó ha presentat la dimissió per motius personals i que la regidora vilafranquina Maria Josep Tuyà ha assumit la presidència en funcions.
La reunió estava presidida pel president Intercomarcal de Barcelona comarques d’Unió Democràtica de Catalunya, Joan Recasens, que explicava aquesta nova iniciativa, de contacte amb la premsa comarcal, amb la intenció de fer més visible la tasca que desenvolupa Unió Democràtrica.

En aquesta mateixa línia la presidenta comarcal en funcions d’Unió a l’Alt Penedès destacava també l’objectiu d’anar organitzant activitats que es facin visibles a la ciutadania.

Tuyà destaca que la personalitat pròpia d’Unió com a formació política no és incompatible amb el funcionament conjunt i coordinat amb Convergència dins de la federació nacionalista.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: