Divendres, 12 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Fins dimecres que ve hi ha col·locats 18 punts per a la recollida d’arbres de Nadal

Un cop passat el Nadal, molta gent que ha comprat avets i que els ha guarnit com a arbres de Nadal té la necessitat de desfer-se’n.

 Amb aquest objectiu, l’Ajuntament de Vilafranca organitza un any més el servei de recollida d’aquests arbres, amb la posada en funcionament de 18 punts de recollida repartits en places i parcs cèntrics dels diferents barris de la ciutat. Els avets podran deixar-se en aquests punts fins dimecres que ve.<br />Els arbres recollits seran triturats i convertits en compost i, d’aquesta manera, seran reincorporats al cicle de la natura. Per facilitar-ne el reciclatge és molt important que els arbres dipositats no tinguin cap tipus de guarniment. <br />Els punts de recollida es poden consultar al web de l’ajuntament de Vilafranca www.vilafranca.cat
 

Efemèrides

12 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: