Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

ERC de Sant Pere de Riudebitlles surt al pas de les crítiques del govern

Els veïns de Sant Pere han rebut, a casa, un document de l’ajuntament (de fet és una fotocòpia de mala qualitat, diuen els republicans) en la que els grups del PSC, GIR i CIU denuncien un suposat incompliment per part d’ERC sobre participació ciutadana.

Els republicans critiquen que utilitzin les paraules deslleialtat política “greu” per denunciar que Esquerra ha iniciat una campanya de descrèdit en contra del govern municipal. Replicant les acusacions, Esquerra afirma que no hi ha cap llei que els prohibeixi fer un acte públic on expressin la seva opinió vers el redactat provisional del POUM. Per tant, conclouen que ningú els pot acusar de deslleialtat, i menys de deslleialtat política, ja que només són lleials i respectuosos amb la gent que viu a St. Pere amb o sense afiliació política.

El document de l’equip de govern també els acusen de ser incoherents per haver votat un suposat programa de participació ciutadana. Segons ERC, el que van votar a favor va ser l’inici de la redacció del POUM on l’ajuntament havia de realitzar una participació ciutadana “PARTICIPADA” tal com va dir l’alcalde el dia de la seva presentació.

Per a ERC si alguna cosa ha quedat clara és que l’èxit de la reunió oberta sobre el POUM que van convocar no ha agradat gens a l’equip de govern i per tant, els cou que hi assistís molta gent i que en l’acte es diguessin les veritats que ells han volgut mantenir amagades.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: