Diumenge, 12 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els nuclis de Santa Margarida i els Monjos i La Ràpita quedaran connectats amb la “Via cívica”

Aquest és un dels projectes que es tiraran endavant al municipi dels Monjos amb els recursos del Fons d’inversió local de l’Estat. La quantitat que es destina al municipi és d’un milió cent cinquanta mil euros que es repartirà en quatre projectes concrets.

<br />D’entrada, es crearà aquesta anomenada "Via cívica" entre els nuclis de Santa Margarida i els Monjos i La Ràpita, una connexió que permetrà fer el recorregut a peu o en bicicleta amb unes millors condicions, sobretot de seguretat per als vianants.
Una altra part dels recursos servirà per millorar els aïllaments tèrmics de l’escola Doctor Samaranch. L’edifici és dels anys 80 i les finestres deixen passar molt el fred. Per això es canviaran tots els tancaments interiors.

El Fons d’Inversió Local servirà, d’altra banda, per condicionar l’aparcament de l’entrada del poble. Un pas molt important per revitalitzar l’eix comercial de la carretera, per facilitar la instal·lació del mercat dels diumenges i per evitar que la pols causi molèsties als veïns de la zona.

El darrer projecte que es finançarà amb els Fons d’Inversió Local afecta l’entrada al polígon Casa Nova. Allà es farà una rotonda per evitar la conflictivitat circulatòria d’aquest punt. Els vehicles agafen més velocitat de la necessària a causa de la pendent i, amb la rotonda, s’evitaria aquest excés de velocitat i de perill.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: