Dissabte, 4 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els nens i nenes de Vilafranca van lliurar les darreres cartes pels reis al Patge Raimon

I com que ja quedava molt poc per la nit de reis, el teatre municipal Cal Bolet, el lloc fixat per la convocatòria, va rebre un munt de gent entre canalla i pares i mares.

El patge Raimon i els seus ajudants recollien les darreres cartes de la setmana i es fotografiaven amb els més petits, que estan desitjant que el temps passi ràpid perquè ja sigui el dia de reis.<br />A banda de la presència del Patge Raimon i els seus ajudants, en aquesta recollida especial de cartes, també hi havia un taller de manualitats. Es tractava de fer una titella amb forma de rei mag per donar la benvinguda a Ses Majestats aquesta tarda durant la cavalcada i quan pugin al balcó de l’Ajuntament per saludar tots els nens i nenes. El Marc Sadurní, responsable del taller, comentava que hi havia moltíssima gent fent les seves titelles.
Sadurní també donava unes quantes guies per si algú vol fer-se la seva titella de reis a casa.

Tant el Patge Raimon com tot el seguici de Ses Majestats els Reis d’Orient estaran atents a la rebuda dels nens i nenes vilafranquins, sobretot si els saluden amb aquestes titelles.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: