Dilluns, 29 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Dissabte, la Campanya de l’Ampolla recollirà les ampolles buides de cava

Joves Cristians de Vilafranca i les parròquies de l’Arxiprestat organitzen la 26ena Campanya de l’Ampolla. Aquesta edició serà una mena de test que determinarà si es continua fent tal com fins ara o s’han d’introduir canvis a causa de la gran implantació que han agafat les etiquetes autoadhesives, segons ha explicat al magazín La Plaça la Marta Molina de Joves Cristians.

Precisament, aquest any han fet una crida prèvia perquè els penedesencs treguin amb rasqueta i aigua freda, i en la mesura que sigui possible, l’adhesiu de les ampolles.<br />A diferència d’altres edicions, l’empresa que els compra les ampolles de cava no agafarà aquelles que duguin etiqueta autoadhesiva, com explica Molina.

De tota manera, aquest dissabte Joves Cristians recollirà totes les ampolles buides de cava i aquelles que duguin etiqueta autoadhesiva les vendran com a vidre. Segons ha explicat Molina a La Plaça, el problema és que d’aquesta manera no obtenen tants diners i això els comportarà menys beneficis.<br />Els voluntaris que participen a la Campanya de l’Ampolla es concentraran aquest dissabte a les 3 de la tarda, al Parc de Sant Julià, des d’on es repartiran en grups per tots els barris de la Vila.<br />Així, a partir de dos quarts de 4 de la tarda ja demanen que deixeu les ampolles al portal de les cases o al replà de les entrades dels blocs.<br />A La Girada, on l’any passat van recollir poques ampolles, la Marta Molina ha explicat que introdueixen una novetat i en comptes d’anar casa per casa, establiran un únic punt de recollida.

Aquells que tinguin més de 150 ampolles poden portar-les directament a la FECA o trucar perquè Joves Cristians les reculli als telèfons 83 892 0646 i 650 094 593. Aquesta recollida es fa dissabte al matí.<br />Els beneficis de la Campanya de l’Ampolla 2009 es destinaran a construir un dispensari materno-infantil per a mares i infants acabats de néixer a Abang, al Camerun, presentat per Mans Unides.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: