Dijous, 2 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Comencen les rebaixes, amb grans descomptes i marcades per la situació de crisi

Aquest matí han començat les rebaixes, que s’allargaran fins al sis de març. Unes rebaixes que venen marcades per la situació actual de crisi econòmica i per uns descomptes més grans del que és habitual.

La temporada 2008 ha estat fluixa per als comerciants i botiguers en general, especialment des del mes de setembre. Molta gent ha preferit esperar-se a les rebaixes per fer els seves compres. Però, els comerciants auguren que aquestes rebaixes seran més fluixes que les de l’hivern de l’any passat perquè els consumidors compren més per necessitat que per capritx.

<br />Els descomptes que es fan des d’avui i fins al sis de març poden arribar fins al 70% del preu inicial en les grans superfícies i superar el 40% en el petit comerç. Són descomptes mai vistos amb els que el sector del comerç català enceta la campanya de rebaixes d’hivern per mantenir així un ritme de vendes que la campanya de Nadal ha animat després d’uns mesos molt tranquils.<br /><br />Des de la Federació d’Usuaris i Consumidors Independents, però, auguren una caiguda del 15% del consum en les primeres rebaixes de l’any. La despesa mitjana a Catalunya, que es creu que serà de 114 euros per persona, se situarà per sobre de l’espanyola, que es xifra en 106 euros.<br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: